Work at BelarteSTUDIO

Content & Social Media Manager

Vi söker en passionerad person som brinner för digital marknadsföring på sociala medier och influenser marketing.

Detta är inte ett vanligt jobb detta är en unik möjlighet att joina belarteSTUDIO som är det mest snabbväxande e-com företaget inom tapetkonst. BelarteSTUDIO står för en skandinavisk minima- lism och enkelhet, mixat med en internationell maximalism med en pulserande energi som skapar en wow-känsla. Konceptet är att ta fram och erbjuda unika tapeter inspirerade av konst, Målbilden är ambitiös från start - vi ska slå igenom internationellt. Vår resa har precis börjat. Vill du vara med och bygga framtidens inredningsbolag?

Vi brinner för design, hållbarhet, kvalitet och långsiktighet

Vi bygger idag vår marknadsföring på samarbeten med influensers och digital marknadsföring via sociala kanaler och SEO/SEM. Vi har Nordamerika, UK och Europa som huvudfokus men siktar på att växa globalt.

Influenser Marketing

Vi arbetar idag över hela världen med influencers som är passionerade i vårt varumärke och hjälper oss med rätt nivå sprida detta till alla inredningsintresserade.

Vi har mycket höga tillväxtmål så det krävs att du gillar utmaningar och högt tempo.

Digital marknadsföring

Idag är våra största kanaler Instagram och Pinterest - vi har för ambition att hålla extremt hög kvalitet på content och copy - vi skall inspirera alla våra följare och attrahera massa nya för att bygga community.

Här krävs att du har känsla för inredning och vad som gäller, sedan finns det inga begränsningar i att själv skapa content både rörligt och med bilder för att inspirera nya kunder.

Du kommer att få totalansvar för all marknadsföring inom alla våra kanaler. Vi värdesätter att du har egenskaper som är omättad hunger i att vara med att skapa ett varumärke inom inredning som skall växa till ett globalt företag med miljardomsättning. Vi är ett skönt team som alla har detta som passion - vi kan tillsammans lära och och utveckla framtidens affär.

Vi sitter i Borås och ser att du behöver kunna vara på plats minst 3 dagar i veckan.

 

JOBBANNONS

25 MAJ 2022

Content & Social Media Manager

Skicka din ansökan med
personligt brev, CV & referenser till:

work@belartestudio.com

www.belartestudio.com och @belartestudio

 


Please note, comments must be approved before they are published