Styled by - Jewel Marlowe

En av de många fantastiska inredningsarkitekterna som gjorde det till sitt livsuppdrag att behärska den eklektiska inredningen är inte mindre än den eklektiska glamdrottningen själv, Jewel Marlowe. En DIY-förespråkare med en "roll-up-your-ärm" mentalitet och en sjätte känsla när det gäller att blanda färgglada element till ett inre underverk med maximalism-tendenser.

För att inte låta partisk, men som det bara råkar vara, är hon också ett fan av tapeter och har förvandlat tråkiga utrymmen sedan 2009. Detta kommer inte som en överraskning, men hennes favorit typ av tapeter är den storskaliga "Conversation Starter ”Med djärva färger som får dig att stoppa och tänka. Det är den perfekta inredningen när du direkt behöver lägga till en visuell inverkan på ett utrymme och en personlig favorit hos oss också. Belarte godkänner!

Vi har bjudit in Jewel till att vara en del av skapandet av vår senaste tapetkollektion eklektisk Bohemian. Hon har gett oss sin designer synvinkel under designprocessen och också stylat de nya väggväggmålningarna i sitt eget hem.

Vad var din första reaktion på denna samling?

Från början var jag mycket imponerad av denna samling. Det spelar på så många av mina favoritelement och gör det på ett sätt som samtidigt är vittigt och vackert. Jag är en sucker för djurtryck, särskilt när de är lite svåra att hitta. Jag älskar storskaliga mönster, eftersom de gör rummet, och jag älskar ett underbart landskap eftersom det är så lugnande.

Vad betyder eklektik för dig och hur skulle du beskriva din designstil?
Jag skulle beskriva mina mönster som färgglada, glamourösa och själfulla. För mig betyder eklektiskt att minimera vikten av ERA och istället spela upp hur vissa element fungerar tillsammans i ett utrymme. Att utforma eklektiskt tvingar mig att arbeta med former, färger och skala på ett nytt och icke-traditionellt sätt.

Visa samlingen 

Vad var tankeprocessen när man stylade bakgrundsbilderna i denna samling?
Jag gillade verkligen att arbeta med Woodland Forest Design. Jag ville se hur det skulle se ut i ett avslappnat, udda utrymme. Jag tror att rummet känns lite "funky-grandma" på ett väldigt coolt sätt. Jag ändrade färgvägarna i designen för att vara mer lugnande så att jag kunde slå upp några accenter i möblerna. Jag älskar den stora skalaen på tapeten blandad med den medelstora randiga soffan. Jag tror att leva i detta utrymme skulle få mig att le.

Det viktigaste steget för mig när jag designar för kunder är att lyssna på deras prioriteringar. Om de begär dramatiska kan jag välja ett storskaligt djurtryck. Om de vill ha klassiskt så dras jag till en chinoiserie, landskap eller naturmotiv. Jag ser fram emot att använda dessa vackra mönster i min klients hem. Det är en så härlig samling med så mycket personlighet.

Vad är det viktigaste du behöver tänka på när du väljer tapeter?

Bakgrund är min mycket favorithoppning för ett utrymme. Det hjälper mig att uttrycka rummet och stämningen i rummet och ger röst till min klients stil.

Tips för att få en bra interiörblandning?
I stället för att vara slav för trender föreslår jag att vi omger oss med saker som vi älskar, och som berättar vår personliga historia, kommer detta att resultera i en tidlös och personlig hemestetik. Eventuellt, strö i några trender ovanpå detta håller det roligt och friskt.

Var får du din inspiration?

Jag får det mesta av min inspiration från resor, böcker, tidskrifter och sociala medier. Jag är också en militär make som har bott över hela USA och tillbringat lite tid utomlands. Dessa upplevelser har påverkat min eklektiska känsla av stil.

Hur påverkar ditt arbete som designer ditt sätt att dekorera ditt hem?
Det finns ett symbiotiskt förhållande mellan hur jag dekorerar mitt eget hus och hur jag dekorerar för mina klienter. De flesta kommer till mig för djärva, vackra rum, för de har sett hur jag har dekorerat mitt eget hem. Det ger mig ofta friheten att prova vågade mönster i min klients hem eftersom de har lärt mig att lita på processen.