Styled By Hanna MW

Vi lanserar nu vårt första Styled by samarbete ihop med mode profilen Hanna MW. Hanna har virtuellt stylat hennes hem med några av våra mest ikoniska designs. Läs mer för att få reda på hur hon resonerat kring urvalet av tapeter, hur det kommer sig att hon vågar ha färgglatt i hemmet och hur hon maximerar användandet av de saker hon redan har.Hej Hanna vad har du haft för dig den senaste veckan?
Just nu jobbar jag med säsongens sista styling uppdrag. Jag har ett stort projekt framför mig med en av Sveriges mest kända sångerskor. Förutom jobbet som stylist så arbetar jag med att skapa content och göra samarbeten. Det är dessutom väldigt viktigt för mig att få tid med familj och vänner så jag har passat på att umgås med familjen som bor här i Borås.

Vad är dina bästa tips för att skapa ett mer personligt hem?
Att blanda gammalt med nytt. Jag har som en liten regel att altid köpa med mig något för hemmet från mina resor. Det kan vara små saker som kaffe koppar eller ljushållare men även större saker så som tavlor. All min konst kommer från olika museum-shoppar världen över. 

Det känns viktigt att man hittar sin egen stil innan man börjar inreda. Det är så lätt hänt att man ändrar sin stil om man inte är säker i sin stil. Det är bättre att maximera användandet av det man redan har. Det är på många sätt, inte minst ur miljösynpunkt bättre att exempelvis köpa en ny duk än ett helt nytt bord. 

Jag har märkt att jag får massor av energi från färg. Men jag behöver också balans. Jag har ett rum där färgerna fått ta över men sen har jag också ett annat rum som är mer minimalistiskt. Hur tror du att ditt arbete som Stylist har påverkat din inredningsstil? 
För mig går dessa två saker hand I hand. Jag har alltid velat att mitt och Jimmys hem ska reflektera oss. När man öppnar dörren till mitt hem så ska man kunna se att det är just jag som bor där. Min klädstil är lite som mitt hem, ibland är jag extra allt, färger, former, mönster etc. Men sen gillar jag också en mer minimalistisk stil. Jag tror att mitt jobb spelar en stor roll i varför jag är så bekväm med att använda färg i mitt hem. Jag har lärt mig vilka färger som går bra ihop och även vilka jag gillar bäst. Jag gillar att testa nya saker och laborera när det kommer till styling.

Var hämtar du din inspiration?
Jag hämtar mycket inspiration ifrån mina resor, både privat och i jobbet. Jag minns när jag och Jimmy var i Rom för första gången för sex år sedan. Då såg jag ett så fint socker paket inne på ett Italienskt brasserie. Socker paketet var i baby rosa, med en våg i kornblått och röd text, detta är än idag en av favorit när det kommer till färgkombinationer. 

Jag hittar också inspiration på Instagram och Pinterest. Det behöver inte vara från någon känd person utan snarare någon som har en unik stil. Jag har alltid älskat gammalt Italienskt mode. När jag är på pinterest slutar det alltid med att jag pinnar bilder på fashionistas från 90-talet, exempelvis Jane Birkin. Hur tänkte du när du valde tapeter till ditt hem?
Jag vill höja den nuvarande inredningen och känslan. Jag valde därför färger som skulle passa bra ihop med min befintliga inredning. Även om jag älskar färg så tänker jag alltid på att skapa balans. Att sätt tapet i taket kändes som ett nytt sätt att höja nivån på inredningen och dessutom skapa ett djup i rummet. 

Hur ser du på din framtida karriär? 
Jag hoppas att jag kan fortsätta jobba så som jag gör idag. Min passion är mitt jobb därför är det viktigt för mig att tacka ja till sådant som ger mig energi. Det är något som jag hoppas att jag kommer kunna göra även i framtiden. Jag jobbar hårt och ser var det tar mig. Jag och Jimmy har dessutom en dröm om att köpa ett hus på landet, ni vet ett riktigt Pippi-hus.